Pressiteade/ Estonian Experience kingitus koostöös Eesti Turismifirmade Liiduga Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul

Estonian Esxperience kingib koos Eesti Turismifirmade Liiduga Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul Eesti inimestele võimaluse meie suurepärase giidiga Tallinna vanalinna avastada Kummituste ekskursioonil. Jälgige reklaami eriti tähelepanelikult 26.märtsil!

Loe rohkem siit: Tallinna Kummituste Ekskursioon

Kõikide kingireisidega on võimalik tutvuda, enda jaoks huvipakkuv välja valida ning end registreerida 12. märtsist kuni 3. aprillini Delfi.ee eestikeelses: http://reisijuht.delfi.ee/ ja venekeelses portaalis: http://turist.delfi.ee/. 12.-31. märtsil avaneb iga päev avaneb 24tunniliseks registreerimiseks kolm uut reisi. Kampaania lõpus, 1.-3. aprillini on kõik reisid korraga registreerumiseks avatud. Reiside õnnelikud võitjad selguvad loosi teel 4. aprillil, mis on ETFLi 28. sünnipäev.

Eesti Turismifirmade Liit on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mis liidab 76 liiget. Liidu põhiliikmeteks on Eesti reisibürood ja reisikorraldajad, kaasliikmeteks transpordiettevõtted, turismiorganisatsioonid, haridusasutused, hotellid, kindlustusfirmad, turismivaldkonna tugiteenuste pakkujad ning välismaised turismiorganisatsioonid. Aastatel 2016-2018 on ETFL on üleeuroopalise turismiorganisatsiooni ECTAA eesistuja.